KitchenAid 5KFP1335 Instrukcja Obsługi Strona 2

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 23
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 1
311
PODSTAWOWE ZASADY BEZPIECZEŃSTWA
Ważne zalecenia dotyczące bezpieczeństwa ..........................................................................312
Wymagania elektryczne .................................................................................................................. 313
Utylizacja odpadów sprzętu elektrycznego ............................................................................. 313
CZĘŚCI I WŁAŚCIWOŚCI MALAKSERA
Części składowe malaksera ............................................................................................................314
Objaśnienie angielskich opisów na częściach malaksera ...................................................315
Ważne właściwości malaksera .......................................................................................................316
AKCESORIA
Akcesoria w zestawie ........................................................................................................................316
Zestaw tarcz ......................................................................................................................................... 317
Charakterystyka akcesoriów .......................................................................................................... 318
PRZYGOTOWANIA MALAKSERA DO PRACY
Przed pierwszym użyciem .............................................................................................................. 319
Zdejmowanie pokrywy misy roboczej z misy roboczej ....................................................... 319
Przechowywanie części ................................................................................................................... 319
PRZYGOTOWANIE MALAKSERA DO PRACY
Montaż misy roboczej ...................................................................................................................... 320
Montaż pokrywy misy roboczej ...................................................................................................320
Montaż regulowanej tarczy tnącej ..............................................................................................321
Regulacja tarczy tnącej .................................................................................................................... 321
Montaż tarczy trącej .........................................................................................................................322
Montaż uniwersalnego noża lub noża do ciasta ....................................................................323
Montaż mini miski z mini nożem .................................................................................................323
Montaż trzepaczki .............................................................................................................................324
Użycie podajnika 3 w 1 .................................................................................................................... 324
PRZYGOTOWANIE MALAKSERA DO PRACY
Przed użyciem ..................................................................................................................................... 325
Linia maksymalnego poziomu płynów ......................................................................................325
Użycie panelu sterowania prędkością „Speed 1”/„Speed 2” ............................................... 325
Użycie przycisku „PULSE” .................................................................................................................325
Opróżnianie misy roboczej z przetworzonych produktów ................................................326
MYCIE I KONSERWACJA..........................................................................................................................327
WSKAZÓWKI DLA UŻYTKOWNIKÓW
Zastosowanie uniwersalnego stalowego noża ....................................................................... 327
Użycie tarczy tnącej/trącej .............................................................................................................328
Zastosowanie mieszadła do ciasta ..............................................................................................329
Przydatne rady .................................................................................................................................... 329
ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW .......................................................................................................330
SERWIS I GWARANCJA ............................................................................................................................331
Spis treści
MALAKSER ARTISAN  INSTRUKCJA OBSŁUGI
Polski
W10505785A_PL_v2.indd 311 7/12/12 9:10 AM
Przeglądanie stron 1
1 2 3 4 5 6 7 ... 22 23

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag