KitchenAid 5KFP0925 Instrukcja Obsługi Strona 2

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 22
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 1
313
Polski
Spis treści
PODSTAWOWE ZASADY BEZPIECZEŃSTWA
Ważne zalecenia dotyczące bezpieczeństwa .................................................................. 314
Wymagania elektryczne .......................................................................................................... 315
Utylizacja odpadów sprzętu elektrycznego..................................................................... 315
CZĘŚCI MALAKSERA I CHARAKTERYSTYKA
Części składowe malaksera .................................................................................................... 316
Objaśnienie angielskich opisów na częściach malaksera ........................................... 317
Ważne właściwości malaksera .............................................................................................. 318
AKCESORIA
Akcesoria w zestawie ............................................................................................................... 318
Charakterystyka akcesoriów .................................................................................................. 319
PRZYGOTOWANIE MALAKSERA DO PIERWSZEGO UŻYCIA
Przed pierwszym użyciem ...................................................................................................... 320
Zdejmowanie pokrywy misy roboczej z misy roboczej ............................................... 320
PRZYGOTOWANIE MALAKSERA DO PRACY
Montaż misy roboczej .............................................................................................................. 321
Montaż pokrywy misy roboczej ........................................................................................... 321
Montaż regulowanej tarczy tnącej ...................................................................................... 322
Montaż dwustronnej tarczy trącej ...................................................................................... 322
Montaż uniwersalnego noża lub noża do ciasta ............................................................ 323
Montaż mini miski z mini nożem ......................................................................................... 323
Użycie podajnika 3 w 1 ............................................................................................................ 324
UŻYCIE MALAKSERA
Przed użyciem............................................................................................................................. 325
Linia maksymalnego poziomu płynów ............................................................................. 325
Użycie panelu sterowania prędkością „Speed 1”/„Speed 2” ..................................... 325
Użycie przycisku „PULSE” ....................................................................................................... 325
Opróżnianie misy roboczej z przetworzonych produktów ........................................ 326
MYCIE I KONSERWACJA .................................................................................................................. 327
WSKAZÓWKI DLA UŻYTKOWNIKÓW
Zastosowanie uniwersalnego stalowego noża .............................................................. 328
Użycie tarczy tnącej/trącej ..................................................................................................... 329
Zastosowanie mieszadła do ciasta ...................................................................................... 330
Przydatne rady............................................................................................................................ 330
ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW ................................................................................................ 332
SERWIS I GWARANCJA ..................................................................................................................... 333
MALAKSER ARTISAN – INSTRUKCJA OBSŁUGI
W10529658A_15_PL.indd 313 10/23/12 3:14 PM
Przeglądanie stron 1
1 2 3 4 5 6 7 ... 21 22

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag